Alla inlägg den 3 mars 2012

Av Sandra Leidehall - 3 mars 2012 21:48

Stackars stackars lilla Isabelle. I fredags kväll märkte vi att Isabelle hade feber och hon har det fortfarande, över 38 grader hela tiden, hoppas det sjunker snart. Det är lite oroväckande när hon överstiger 39 grader ibland. Idag hade vi tänkt besöka knalleland för att skaffa regnställ till lilltjejen inför förskoletiden men det var bara till att avboka. Istället har vi haft det lugnt på hemmaplan. Troligen åker vi in i morgon istället, men då får min morbror tjej komma över och passa Isabelle en kort stund medan vi sticker iväg. Vill inte dra ut henne nu när hon är sjuk, stackars liten.

En annan nyhet är att hon idag börjat klättra upp i soffan själv, går lite trögt men upp kommer hon. Så nu får vi passa oss så det inte händer någon olycka. Det går framåt med henne i utvecklingen, och det är vi glada över. 1 månad kvar till hon fyller år också, dags att börja fundera ut lite presenter till henne. Har ltie funderinga redan men vi får se.

Underbart väder vi har i helgen förresten, hela vecka vill jag påstå har varit underbar. Märks att våren är på väg, det är en go värme vi har ute under eftermiddagarna, och få vakna upp på morgonen med solen intittandes genom fönstret, gött.

Ovido - Quiz & Flashcards