Alla inlägg den 31 mars 2012

Av Sandra Leidehall - 31 mars 2012 19:52

Hej hopp bloggen!

Inte skrivt på länge, hoppas ni saknat lilla mig :)
Tyvärr har jag varit inaktiv länge, dvs inte hunnit skriva blogg på grund av att jobb mm har varit i första hand. Men hade en stund nu ikväll att skriva då dottern somnade tidigt och killen tittar på en film.
Sitter här nu i mitt soffhörn med datorn i knät och funderar.. nyss var det jul och nyår och nu är det bara 9 månader kvar till nyår igen och 2012 slutar att finnas. Tiden går oerhört fort tycker jag. Om en vecka fyller vår underbara dotter 1 år och idag va vi i stan och inhandlade presenter till henne. Var lite svårt att hitta någotnär det finns så mycket fint att ge sitt barn men till slut fann vi det vi ville ge till henne :)

Det händer så mycket, för bra för att vara sant. Jag är glad över året 2012, blev mycket bättre än jag trodde. Jag har jobb, världens gulligatse dotter och världens mest underbara pojkvän, vem kan ha det bättre egentligen :) och snart är dessutom sommaren på ingång då man kan slänga av sig alla hemska vinterkläder och på med linnen, kjolar, shorts, bikini eller vad man nu vill ha på sig :)

Ha en fortsatt trevlig helg gott folk så hörs vi säkert snart igen :)
 

Ovido - Quiz & Flashcards